keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Pink Card - Ratkaisu maahanmuutto-ongelmiin

Yhdysvalloissa on käytössä Green Card. Amerikkalaisten perushyvettä eli valtioskeptisyyttä noudattaen niitä jopa arvotaan, ei virkamiehet kuitenkaan osaa mitään valikoida joten saman tien voi hoitaa asian helpommin arpomalla.

Suomeen voisi luoda Pink Card -työluvan, ehtona homoseksuaalisuus.

Mamukauhuisilla ei pitäisi olla tähän mitään vastaansanomista. Huoltosuhde-argumentti että mukana tulee puoliso ja lapsilauma ei keskimäärin päde. Eikä ole oikein uskottavaa pelotella että nämä tulijat olisivat takapajuisia fundamentalistikonservatiiveja.

Tämä vaatimus ilmestyneekin millä hetkellä hyvänsä Perussuomalaisten agendalle. Gambialaisesta voi aloittaa.

2 kommenttia:

Juho kirjoitti...

Voidaanko muuten ihmisen homoseksuaalisuus varmistaa jotenkin fiksusti? Tuli vaan mieleen tuota Gambialaisen tapausta miettiessä.

Teemu kirjoitti...

Se on mitä luottevana pitää, loppujen lopuksi kyse lienee kokonaisharkinnasta. Olennaisempi kysymys on että voidaanko sukupuolista suuntautumista määrittää yhtään sen luotettavammin kuin ikää, henkilöllisyyttä, kansalaisuutta, vainon kohteena olemista, työpaikkaa, älykkyyttä... Eli kriteeriä jonka perusteella oleskeluluvan saa tai ei, tai sellaiseksi kriteeriksi ehdotettua. On myös täysin selvää että hyväksytty kriteeri luo kannustimen hakijalle yrittää täyttää ko. kriteeri esimerkiksi huijaamalla, ja tätä ei voi aukottomasti estää.