keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kuljettajien turvallisuus

Tolkku tekee poikkeuksen analyyttisvittumaisnihilistiseen tyyliinsä ja toteaa ihan yksiselitteisesti että oikein ja täysi tuki: Bussikuskit vaativat lakonuhan avulla turvallisempia työoloja. Tarkempi vaatimus on myös harvinaisen järkevä:
Kuljettajat vaativat, että heidän ja matkustajien suojaksi palkattaisiin vartijoita Helsinkiin Elielinaukiolle, Rautatientorille ja Kamppiin.


Ei saa olla eikä ole kustannuskysymys. Yöliikenne on kannattavaa ja turvallisempi yöliikenne olisi vielä suositumpaa, eli kannattavampaa. Henkilökuntaa taas tarvittaisiin ihan jo opastamiseen ja lippujen myyntiin.

Lisäys: No ei kauan kestänyt. HSL totesi että järjestyy.

6 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Olen kolme kertaa yrittänyt kommentoida tänne. "Valitettavasti toivettasi ei voi täyttää". Enää en yritä. Kaikki vielä häviää bittiavaruuteen, huonompaa systeemiä en voi kuvitella...

Teemu kirjoitti...

Erikoista, olen ottanut suurinpiirtein kaikki kontrollit pois. CAPTCHAa ei kai saa veke. Pistä oma blogi pystyyn niin voin tulla sinne soittaa suutani. :) etunimi.sukunimi@gmail.com ja pari muutakin toimii myös.

Teemu kirjoitti...

Ja kommenttien spammissäkään ei ole mitään. Outoa.

Otso Kivekäs kirjoitti...

Kommenttilomake samalla sivulla kuin teksti hajoaa, mikäli coockiet toisesta domainista eivät ole sallittuja. Tajusin tämän itse kohtuullisen suuren tappelun jälkeen. Capthan käyttämä coockie kun tulee blogger.comista, mutta sivu on blogspot.comissa.

Tähän blogger.com-domanissa näytettävään kommennttilooraan tuo ei kyllä vaikuta; itselläni toiminut hyvin.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Tämä on blogspotin ongelma, enkä edes ajattele debuggaavani (ei makseta). Lakosta olen samaa mieltä. Työssään ei kenenkään pidä pistää terveyttään peliin - tai sitten siitä pitää maksaa ihan eri luokan liksoja