tiistai 28. syyskuuta 2010

Puuttuva juju

Töölönlahdella suunnitellaan Musiikkitalon viereen joko kuoppaa jossa on "monitoimitilaa" tai lasipaviljonkia makasiinien muurinjämän ympärille. Haukotus, Helistön leirintäaluekin oli parempi.
(Kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtajan Tatu) Rauhamäen mielestä tärkeintä on se, että Töölönlahdelle löytyy sieltä nyt puuttuva "juju" ja alueelle saadaan vilkasta kaupunkilaiselämää.

– Muutos on tarpeen, koska nykyisen kaavan mukaan tähän tulisi kaavamainen puisto, jossa viivottimella on piirretty jotain vesiallasta ja muuta vastaavaa. Kutsuuko se sitten oikeasti ihmisiä, olisiko se kaupunkilaisten olohuone, jota itse hakisin tämmöiseltä paraatipaikalta. Jos ei jotain tehdä, niin on vaara, että Töölönlahdella on suljettuja kulttuuri-instituutioita, joiden välillä ihmiset vain siirtyvät, eivätkä jää alueelle viihtymään.

Niin, joskus siellä oli yksi iso juju ja monta pienempää, mutta ne on tehokkasti elävöitetty pois.

Muokkaus: Kävin nyt katsomassa Makasiini Redux -ryhmän sivut. Ehkä tuo sittenkin olisi hyvä juttu, varsinkin tuo kasvihuone on jännä. Pahoittelen primitiivireaktiota, asia vaan on sellainen että tulee aina vanhat mieleen.

Ei kommentteja: