torstai 3. marraskuuta 2011

Ratkaisu pysäköintiongelmiin

Kierrätkö korttelia paikkaa pälyillen? Etkö osaa taskuparkkeerata? Käykö kävely saasteisessa kaupunki-ilmassa keuhkoihin? Ryöstikö verottaja taas bensapumpulla rahat?

Ongelmiisi on nyt ratkaisu - Pyörätie!


Ja kaikki tämä on halvempaa kuin uskotkaan. Helsingin Sanomien tutkimuksen mukaan ei saa kuin kahdet 40€ sakot työviikon mittaisesta virhepysäköinnistä - siis vain kaksi euroa tunnilta!

Älä tue jalkakäytäviä terrorisoivia pyöräilijöitä, ota tila haltuun!

Pyöräteiden puuttuessa kaupunki tarjoaa myös aidattuja pysäköintialueita

2 kommenttia:

Otso Kivekäs kirjoitti...

Maksua tosin ollaan nostamassa 60 euroon, ja tuossa Mikonkadulla jopa kahdeksaan kymppiin. Sen sijaan törkeän väärinpysäköinnin (esim. pyöräteille) sakottaminen kovemmin kuin pelkän pysäköintiajan ylityksen ei onnistu, koska liikenneministeriö ei ole halunnut sitä sallia.

Ks. http://lautakunnassa.blogspot.com/2011/10/ytlkn-lista-25102011.html.

Pysäköinninvalvonnassa olisi kyllä kehittämistä. Kaikki täysin laittomilta paikoilta tavatut autot voisi esim. hinata suoraan jonnekin Tattarisuolle pois liikennettä häiritsemästä. Omistaja voi sitten käydä lunastamassa autonsa sakkoa ja hinauskuluja vastaan takaisin käyttöönsä. Tämän laki jo mahdollistaisi.

Teemu kirjoitti...

Minua jotenkin kutkuttaa ajatus autoilijasta matkalla hakemaan autoaan HKR:n varikolta Katajanokalta jumissa nelosen ratikassa jonka kiskoille on pysäköity auto.