lauantai 21. tammikuuta 2012

Ratkaisu maahanmuutto-ongelmiin

Vartti Pohjois-Helsinki oli käynyt kysymässä kansan syviä tuntoja malmilaisessa anniskeluravintolassa, ja esiin nousi huoli että jos Pekka Haavisto valitaan presidentiksi, "ruotsalaiset muuttavat Suomeen".

Osa kansasta on huolissaan siitä että maahanmuuttajat aiheuttavat kustannuksia, työllisyysaste on alhainen, mukana tulee lapsia jotka tarvitsevat hoitoa tai koulutusta. Lisäksi tulijoiden suhde naisiin askarruttaa.

Toiset taas haluavat enemmän väriä katukuvaan, lisää työikäistä väkeä, ja vapaampaa meininkiä. Unohtamatta toki toisen kotimaisen kielen asemaa ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia.

Tämä on loistava mahdollisuus kansalliseen konsensukseen, jonka ehdokas Haavisto on pelkällä olemassaolollaan avannut. Tilastollisesti ruotsia äidinkielenään puhuvat ovat keskimääräistä paremmin työllistyneitä, ja muutenkin hieman terveempiä. Lienee myös niin että homoseksuaaleilla on keskimääräistä vähemmän lapsia ja he muuttavat vähemmän kilpailuasetelmaa heteroseksuaalisilla parisuhdemarkkinoilla.

Eli lisää ruotsalaisia homoja Suomeen, ja kaikki ovat tyytyväisiä.

3 kommenttia:

Kalle Id kirjoitti...

Kannatetaan! Ruotsalaiset homot tänne vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Mutta eivätkö paremmin työllistyvät ja korkeammin koulutetut ruotsia puhuvat homot pahenna akateemista työttömyyttä? Akateemisten työttömien ongelma on se, ettei heille kelpaa enää yksinkertaisempi työ.

Ehdotan, että otamme turkkilaisia homoseksuaaleja, koska turkkilaiset työllistyvät hyvin pitzerioihin ja kebab-ravintoloihin ja naisten viemisestä ei olisi ongelmaa. Silloin tosin kotoiset homomme saattaisivat nousta kapinaan, kun yhä useampi jäisi häviölle karvaiselle rinnukselle.

Teemu kirjoitti...

Esiintuomasi epäkohta on visainen. Voisiko asiaa lähestyä niin että yhä paheneva pizzahifistely edellyttää lätynpaistajien koulutustason nostamista?